Cursuri Inot

De inot se poate bucura oricine, indiferent de varsta sau abilitati. Fie ca vrei doar sa inoti, sa fii in forma sau doar cei mici sa isi bage varful degetelor in apa, inotul este unic, este singurul sport care poate salva vieti.

Indiferent de varsta pe care o ai si fie ca esti un incepator absolut sau urmaresti sa iti imbunatatesti tehnica, noi oferim un program de cursuri de inot cuprinzator, astfel incat sa ti se potriveasca.

Instructori calificati le sunt alaturi tuturor copiilor de-a lungul unei programe de cursuri structurate in vederea invatarii a noi aptitudini si tehnici intr-un mediu relaxant si sigur, din care fiecare inotator va fi castigat.( va beneficia).

O excelenta introducere in aceasta activitate a inotului pentru copilul tau si o ideala modalitate pentru el sa invete cum sa se distreze intr-un mod sigur impreuna cu prietenosii nostri instructori de inot, printr-un program care cultiva increderea in apa inca din primii ani.

Indiferent de nivel si indiferent daca copilul tau este mai timid sau mai increzator, vom gasi grupa potrivita pentru el astfel incat sa invete sa inoate.

Nu este niciodata prea tarziu sa inveti sa inoti, asa ca fa acest salt impreuna cu noi! Avem clase dedicate pentru adultii ca doresc sa invete sa inoate, indiferent de nivelul si increderea pe care o ai.

Avem o gama larga de clasa care sa satisfaca orice nevoie iar instructorii nostri sunt special instruiti sa ofere aceste lectii de inot. Instructorii nostrii calificari va vor ghida printr-o serie de task-uri special concepute nevoilor individuale ale fiecaruia.

Flexibilitatea si sociabilitatea sunt pietrele de temelie ale acestui cadru in care ne-am propus sa oferim mai multe oportunitati pentru imbunatatirea inotului prin urmatoarele lectii: lectii pentru combaterea nervozitatii.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord