Cursuri Ski

Cursuri de ski, de la incepator pana la profesionist. Instructorii nostrii de schi va vor invata arta schierii si va vor garanta succesul dobandit in cel mai scurt timp posibil. Indiferent ca esti incepator sau avansat, impreuna cu noi, oricine va gasi cursul ideal de a invata sa schieze sau de a-si imbanatati skill-urile existente.

Cursuri individuale
Bucura-te de luxul cursurilor de ski concentrate doar pe tine, lasa-te insotit catre cele mai bune locuri pentru ski si invata acele detalii tehnice care te separa de perfectiunea absoluta. Cel mai scurt drum catre success. Impreuna cu instructorii nostrii specializati , oferim lectii private – pentru tine si pentru intreaga ta familie. Bucura-te de atentia primita individual a unui instructor de ski personal care va organiza cursul in functie de dorintele, skill-urile si scopurile tale personale.

Cursuri in grup
Esti incepator si vrei sa inveti tehnicile de baza care sa-ti ofere siguranta in coborari? Esti mai avansat si urmaresti sa iti perfectionezi skill-urile si sa ai mai multa consistenta, sau poate urmaresti sa devii un profesionist. Instructorii nostrii de schi se ocupa de perfectionarea ta in conditii de maxima siguranta si ingrijire personala. In vacante sau concedii, socializarea cu grupul nu ar trebui sa lipseasca. Echipa noastra minunata de instructori de schi asteapta cu nerabdare sa te invete sa schiezi folosindu-se de cele mai noi metode in domeniu. A invata sa schiezi inseamna mai mult decat a intra in contact cu un sport nou. Inseamna sa explorezi ceea ce te inconjoara, sa devii mai increzator si sa asimilezi abilitati pentru tot restul vietii tale. Scopul nostru este sa iti oferim atat tie cat si familiei tale o experienta care sa dureze o viata. Petrece un timp de calitate impreuna cu instructorii nostri profesionisti pentru a-ti imbunatati abilitatile.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord