Cursuri de DANS

Bun venit la Școala de Dans „eMotion Dance”! Suntem dedicați să vă oferim cele mai captivante și profesioniste cursuri de dans din oraș, care să acopere o varietate largă de stiluri și tehnici. Indiferent dacă sunteți începător sau avansați în dans, avem ceva pentru fiecare pasionat al mișcării și expresiei artistice.

În cadrul școlii noastre, vă oferim o gamă diversificată de cursuri, în care vom explora fascinanta lume a dansului contemporan, dansului modern, dansului de caracter și tehnicile baletului. Fiecare stil are propria sa frumusețe și unicitate, iar instruitorii noștri talentați și experimentați vă vor ghida pas cu pas în această călătorie minunată.

Școala noastră este deschisă tuturor vârstelor și nivelurilor de experiență. Indiferent dacă sunteți un începător entuziast, un dansator intermediar sau un avansat în căutarea unor provocări noi, veți găsi la noi un mediu cald și prietenos, în care să vă dezvoltați pasiunea și să vă bucurați de dans.

Alăturați-vă nouă la Școala de Dans „eMotion Dance” și experimentați bucuria dansului în toate formele sale fascinante! Vă așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm în această călătorie minunată a mișcării și expresiei artistice!

Pentru mai multe detalii si inscrieri :

MIRUNA DUȚĂ –  0752 621 668

emotiondance.studio@yahoo.com

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord