Despre noi

Clubul nostru sportiv are o activitate de succes în domeniul înotului, schiului și programelor after-school timp de 7 ani. Ne-am dezvoltat o reputație solidă în comunitatea noastră și ne străduim să oferim oportunități de dezvoltare sportivă și personală copiilor și tinerilor.

Înotul este una dintre disciplinele noastre de bază, iar antrenorii noștri experimentați și calificați lucrează cu copiii de toate vârstele și nivelurile de experiență. Scopul nostru este să îi învățăm pe copii tehnicile corecte de înot, să îi ajutăm să își îmbunătățească rezistența și să le cultivăm dragostea pentru acest sport. Organizăm cursuri de înot structurate, în care fiecare participant primește atenție individuală și feedback pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Schiul este o altă activitate importantă din cadrul clubului nostru sportiv. În sezonul de iarnă, oferim lecții de schi pentru copii și tineri, indiferent de nivelul lor de experiență. Avem instructori experimentați și bine pregătiți, care îi învață pe participanți tehnici și tehnică adecvată de schi, siguranță pe pârtie și explorarea terenului montan.

Programul after-school este conceput pentru a oferi copiilor activități sportive și recreative după terminarea orelor de școală. În cadrul programului, oferim diferite activități, inclusiv înot și schi, în funcție de preferințele și interesele copiilor. Încurajăm participanții să se dezvolte fizic, social și emoțional prin intermediul acestor activități, promovând o abordare echilibrată între învățare și distracție.

În plus, organizăm și tabere sportive în perioadele de vacanță, în care copiii pot experimenta și se pot bucura de înot și schi într-un cadru recreativ și educativ. Taberele noastre includ activități diverse, cum ar fi antrenamentele sportive, jocurile în aer liber, excursii și alte activități recreative, oferind astfel o experiență completă pentru copii.

Clubul nostru sportiv se străduiește să ofere un mediu sigur, încurajator și distractiv pentru copii și tineri, în care aceștia să se poată dezvolta, să-și îmbunătățească abilitățile sportive și să-și formeze prietenii durabile. Echipa noastră dedicată și pasionată de instructori și antrenori este mereu prezentă pentru a sprijini și ghida participanții în călătoria lor sportivă și personală.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord