Despre noi

 

 

Club Sportiv NEMO a luat nastere in momentul in care am stiut ca metodica predarii noastre poate fi adaptata fiecarui om in parte. Nu suntem perfecti, nu avem vitrine pline cu trofee prea grele si nu credem ca le stim pe toate.

Tocmai de aceea, consideram ca cel mai important lucru e sa cunosti omul cu care urmeaza sa lucrezi, sa intelegi nevoile lui si doar apoi sa faci un plan de antrenament. In urma experientei acumulate in timp, am analizat si descoperit diferite metode de predare, bazandu-ne pe cateva dintre principiile de baza : comunicare, rabdare, disciplina si buna dispozitie.

Ne straduim sa atingem un obiectiv final si de a furniza formarea adecvata varstei, care sa permita sportivilor sa-si atinga intregul potential, ajutand in acelasi timp în dezvoltarea mentala, emoționala si sociala.

Obiectivele noastre sunt de a dezvolta in fiecare sportiv dorința de a reusi, de a lucra din greu, auto-disciplina, increderea in sine, sentimentul de sportivitate și loialitatea fata de ceilalti membri ai echipei si de antrenori.

Te invitam sa facem cunostinta si sa faci parte din clubul nostru de oameni frumosi.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord